Готуємо запаси подарунків! Новорічні знижки на весь асортимент фото

Готуємо запаси подарунків! Новорічні знижки на весь асортимент

Зимові свята – пора чудес, здійснення бажань і, звичайно ж, подарунків! Хороший чай – це саме той презент, з яким важко помилитися. Отримати такий подарунок не відмовиться ніхто і дійсно йому зрадіє. Презентувати чай можна рідним, близьким, друзям, колегам. Головне, щоб він був високої якості, дарував насолоду смаком і ароматом, щоб його приготування перетворювалося на справжню чайну церемонію і приносило задоволення.

Якщо Вам не відомі смакові переваги одержувача, то вибирайте такий чай в якості подарунку, який би хотіли пити самі, або чистий. Крупнолистовий цейлонський чай має свій яскравий смак. Настій зеленого чаю наділений приємною в'яжучою терпкістю і квітковими нотками. Чорний має насичений смак з легкою гірчинкою і медовим післясмаком.

Якщо Ви точно знаєте, який ароматизований чай вибрати в подарунок, то сміливо віддайте перевагу торговій марці «Мохан». У його складі лише натуральні шматочки фруктів, цитрусових, ягід, бутони і пелюстки квітів.

Інтернет-магазин «Мохан» пропонує великий вибір чаю вищого сорту, вирощеного і упакованого на острові Цейлон, купити який можна зі знижкою 10% з 18.12.2017 до 29.12.2017. Встигніть запастися подарунками на Новий рік і Різдво. З наступаючим святами!